Searching...

[BONGKAR] Tipu Muslihat Teknologi Iran yang Belum Diketahui Ramai!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kaum arab Syiah di [Iran] adalah profesional dalam membuat tipu muslihat dan taqiyah. Mereka memutarbelitkan fakta dalam artikel media (bahan bacaan) dengan menggunakan photoshop. Dan mereka secara terang-terangan disokong oleh puak-puak Zionis laknatullah dalam setiap agenda mereka.

Namun mereka masih mengatakan, "[Sunni] pro-Zionist"!

Selama ini kita telah tertipu dengan propaganda dari [Iran] melalui media antarabangsa yang ada menyatakan kononnya Iran yang dikatakan saudara seIslam dengan kita pada masa itu, memiliki senjata yang canggih dan dapat menandingi Amerika dan Israel. Saksikan tipu muslihat Iran yang ditunjukkan oleh seorang remaja Amerika (remaja biasa) di dalam klip video di bawah.


"Kita tidak setuju dengan komen-komen anti-Islam di sana. Tapi yang jelas, dia tidak tahu perbezaan antara Iran dan Islam. Dan kita tidak dapat menyalahkan orang yang tidak berpengetahuan (orang awam)."


Wallahua'lam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger