Searching...

Kekejaman Puak Syiah yang Tidak Boleh Hendak Dipertikaikan Lagi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Jika Syiah mempunyai kesempatan, mereka tidak akan berhenti selagi mana mereka mampu untuk membunuh seluruh penduduk Sunni di seluruh pelosok dunia. Baik dengan menggunakan peluru, menggunakan pisau, membakar hidup-hidup mahupun dengan menenggelamkannya!

Sunni adalah kaum Ahlus Sunnah waal Jamaah, yang mana Syiah gelarkannya sebagai nawasib atau wahabbi. Betapa jahatnya puak Syiah kerana sanggup menggelarkan sesuatu kaum dengan gelaran yang sesat.

Pada gambar di atas, petunjuk merah adalah Pangkalan tentera Al-Dhuhur, yang kembali menghentam empangan air besar di Al-Raqqa (kawasan perkampungan Sunni dengan populasi 850,000 penduduk yang baru-baru ini telah dibebaskan yakni suatu tempat dimana patung raksasa Hafiz Assad dibakar dan dirobohkan oleh Free Syrian Army).

Serangan terakhir itu menunjukkan bahawa mereka tidak mempedulikan nasib penduduk yang tinggal di sekitar empangan ini, yang mana jika empangan tersebut pecah maka semua penduduk akan terbunuh dalam masa beberapa minit sahaja. Kawasan kampung yang dilalui empangan ini adalah Al-Raqqa, Deir Ezzor, serta kampung Sunni di Irak Diala dan Ninawa. 

Ya Allah, selamatkan mereka... 


Gambar di atas pula adalah anak kucing yang ditembak oleh sniper Assad di Bustan Qasr, Halab, ketika anak kucing itu sedang mengais makanan. Free Syrian Army (FSA) menolongnya dan membawanya ke klinik haiwan. Anak kucing itu dibius dan dibedah oleh seorang mahasiswa Kedoktoran Haiwan di Halab. Kaki kanan kucing itu terpaksa dipotong kerana hancur oleh peluru sniper Syiah.

Begitu bencinya mereka terhadap kaum Sunni, sehinggakan anak kucing pun turut menjadi mangsa sasaran kebencian mereka hanya kerana kucing merupakan haiwan kesayangan kaum Sunni. 

Beginilah kekejaman puak Syiah yang tidak boleh hendak dipertikaikan lagi. Betapa dahsyatnya puak laknatullah ini mencurahkan dendam dan kebencian terhadap kaum muslimin Sunni yang mana Allah janjikan keadilan untuk kaum yang berpegang pada ajaran Al-Qur'an dan As-Sunnah di akhirat kelak. Insya Allah, janji Allah itu benar dan pasti akan berlaku. Wallahua'lam. Sumber dari Syria Care.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger