Searching...

Syiah Merupakan Golongan yang Percakapannya Tidak Selari Dengan Tindakan!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Setakat ini, apa yang mereka (Puak-puak Syiah) lakukan lebih kepada ANTI-ISLAM daripada ANTI-ZIONIS!

Di YAMAN, mereka menggunakan Mazhab Syiah-Huthy untuk menyerang Arab Saudi dan membunuh Muslim-Sunni di Yaman termasuk Sunni Al Qaeda.

Di QATAR, mereka mencipta REVOLUSI PALSU untuk menjatuhkan Raja Sunni dan membunuh orang awam seperti mana di Syria.

Di IRAQ, mereka menggulingkan Rejim Sunni dengan bantuan Amerika Syarikat dan membunuh Jutaan Sunnah. Iraq yang penduduknya majoriti Sunni kini tinggal 40% sahaja populasi muslim-sunni!

Di LEBANON, mereka menggunakan Syiah Hizbullah untuk melemahkan negara Islam dan menjadikan Lebanon sebahagian daripada empayar Iran.

Di Syria, anda boleh lihat apa yang sedang berlaku!

Mereka mengatakan mereka anti-Zionis dan Sunni adalah saudara-saudara mereka dalam Islam, tetapi realitinya ia bertentangan dengan kata-kata mereka!


Namun begitu tidak dapat dinafikan, masih ramai yang tidak mengetahui bahawa peperangan yang berlaku di Syria, BUKANLAH revolusi menjatuhkan pemerintah, akan tetapi ia adalah OPERASI PENYEMBELIHAN AHLUL SUNNAH oleh kerajaan Syiah alawiyah Syria yang diketuai oleh Basyar Assad. Lalu Ahlus Sunnah (Sunni) bangun untuk mempertahankan diri mereka!

Ini telah berlaku di Iran, telah dan sedang berlaku di Afghanistan, di Iraq dan peperangan hebat sedang berlaku di Yaman antara Ahlus Sunnah dan Syiah.

Jadi isunya bukan revolusi menjatuhkan pemerintah, akan tetapi ini adalah peperangan antara Ahlus Sunnah dan Syiah!

Sedarlah wahai Ahlus Sunnah dan pastikan kamu semua tidak melantik Syiah atau pentaksub Syiah menjadi pemimpin kalian!

Kenali dahulu aqidah dan taqiyyah mereka!

Ayuh bangkit, bersatu dan katakan, 'BERHENTI bersangka baik kepada Syiah di Iraq, Syria, Yaman dan Lubnan!' Berikut merupakan klip video, "Jutaan Rakyat Syria Sumpah Ikrar Untuk Berjihad" yang mesti anda saksikan:


Wallahua'lam. Sumber dari Syria Care.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger