Searching...

[VIDEO] Salah Satu Pendedahan Taqiyyah Syiah Rafidhah Di Malaysia

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Wakil Iran dan Syiah Rafidhah di Malaysia menasihatkan pengikut-pengikutnya supaya menyembunyikan kepercayaan sebenar mereka iaitu fahaman Syiah terhadap mereka yang berfahaman (Islam) Ahli Sunnah Waal Jamaah. Ini taktik mereka untuk menarik orang-orang [Sunni] masuk kepada Syiah Rafidhah. Jangan sesekali menggauli mereka yang berfahaman Syiah, kerana mereka beranggapan setiap orang-orang [Sunni] itu adalah anak haram. Hati mereka telah dipenuhi dengan dendam kesumat terhadap orang-orang [Sunni]. Mereka sedang dalam proses untuk melenyapkan etnik Sunni di atas muka bumi.

Dalam klip video di bawah turut dijelaskan bagaimana mereka hendak cuba mendekati orang-orang [Sunni]. Selalunya, puak-puak Syiah akan mendekati mereka yang lemah imannya dan mereka yang sedang berhadapan dengan [pelbagai masalah] dengan cara menipu mereka.

Orang-orang yang berpengetahuan (Mullah) Syiah Rafidhah di Malaysia bersama-sama dengan pengikut ajaran [Khomeini] secara terang-terangan menasihatkan pengikut-pengikut mereka supaya menipu kita dan menyembunyikan agama Syiah mereka yang tidak mempunyai apa-apa selain dusta belaka. Ia merupakan cara yang sama digunakan oleh golongan Yahudi  (golongan munafik) berpura-pura baik terhadap Nabi kita, Muhammad S.A.W.

Oleh itu, berhati-hatilah terhadap setiap pengikut Syiah ini.

Syiah, kedatangan kamu di Malaysia tidak diingini langsung. 

SILA KELUAR DARI TANAH AIR KAMI, MALAYSIA!!

Kami penganut fahaman Ahli Sunnah Waal Jamaah mempunyai 0% rasa tolak ansur terhadap Syiah Laknatullah!

PENTING! Tonton klip video di bawah sehingga habis untuk mengenali kejahilan Syiah:


Bantu kami dengan menyebarkan klip video di atas dengan seluas-luas mungkin. Wallahua'lam. Sumber dari Syria Care.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

3 Comments:

 1. Sesat betul syiah nih. Tq untuk info diberikan.

  http://reduanhanif.blogspot.com/2012/09/unlimited-family-medikal-kad-dari-rm230.html

  BalasPadam
 2. Sama-sama. Sila sebarkan supaya saudara2 kita tidak akan ketinggalan dalam mendapatkan info2 yg mereka belum ketahui lagi. Insya Allah...

  BalasPadam
 3. dan kami juga Ahlus Sunnah Wal-Jamaah 100% ingin golongan syiah jadian melayu d M'sia ini segera bertaubat kembali pd agama Allah SWT dan bkn pd org2 iran parsi majusi kamu kembali tetapi hanya pd Allah SWT Tuhan yg layak d sembah!! sesungguhnya Allah SWT Maha Pengampun.. ketahui la org2 syiah agama TAUHID itu bkn terletak pd sesuatu bangsa tp untuk semua hamba-NYA..

  BalasPadam

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger