Searching...

Syiah Dimalukan Di Khalayak Ramai Dan Di Tendang Dari Palestin!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Syiah dimalukan di khalayak ramai dan ditendang dari Palestin semasa perarakan untuk Al-Quds di Palestin-Aghwar!

Berikut adalah ucapan daripada rakyat Palestin berdasarkan dalam paparan video sebentar lagi, "Bismillahirrahmanirrahim. Wahai saudara, sebelum kita memulakan persidangan kita, dengan sepenuh kuasa yang kita ada marilah kita bersama menghalau keluar TV Syiah Al-Manar. Mereka yang telah menggunakan nama kita untuk membunuh saudara-saudara kita di Syria. Ini adalah tanah Jihad. Anda tidak ada tempat di antara kami Pengkhianat! Keluar dari sini, kami tidak mahu anda berada di tanah air kami. Allahu Akbar!"

Terima kasih rakyat Palestin. Tabik hormat dari Syria, Malaysia dan umat Islam seluruh dunia. Berikut merupakan klip video bagi ucapan di atas:Berkata Aktivis Media, Hadi Al Abdallah kepada Al Jazeera: 

Gambar di atas merujuk kepada bentuk solidariti rakyat Palestin untuk Syria. Buanglah Hasan Nasrullah pada tempatnya, iaitu tong sampah di depan masjid Al Aqsa.

"Di bahagian selatan Al Qusayr nampaknya akan dijadikan sebagai negara Syiah. Para penduduk Syiah yang bermukim dari negara luar akan tiba dan ditempatkan ke rumah-rumah yang ditinggalkan oleh penduduk asal Al Qusayr yang mana telah berpindah ke luar Al Qusayr."

Rupa-rupanya Syiah telah mengikut jejak Zionis. Jika Zionis menduduki wilayah al-Quds, Palestin milik Sunni, maka Syiah ingin menduduki wilayah Al Qusayr, Syria yang mana juga merupakan kawasan Sunni. 

Syiah = Zionis


Innalillahi Wa Inna Ilaihi Roji'un.


Detik terakhir saat pemergian Mujahidin ketika beliau sedang mempertahankan perkampungan Sunni dari pencerobohan Hizbullah secara LIVE dalam klip video di bawah. Mujahidin melancarkan serangan menggunakan truck machine gun secara REAL!

Semoga Allah memberikan rahmat kepadanya dan semoga beliau bertemu di Jannah insya Allah. Sila klik Like atau klik Tweet terlebih dahulu untuk membuka link URL klip video di bawah:


Wallahua'lam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger