Searching...

[Video] Pendedahan Mengenai Perbuatan Sadis yang Terbaru Dilakukan oleh Puak-puak Syiah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Gambar di atas menceritakan segala-galanya. Sememangnya salah satu perbuatan sadis yang terbaru. Inilah keadaannya apa yang mereka (puak-puak Syiah) lakukan terhadap penduduk [Sunni] apabila puak-puak Syiah tersebut memasuki perkampungan [Sunni].

Mereka mencampakkan lebih 50 orang [Sunni] dari atas bumbung termasuk kaum wanita dan kanak-kanak (keluarga-keluarga Mujahidin Syria). Kalau anda mahu tonton klip video berdasarkan gambar di atas dengan lebih jelas lagi, sila klik Like atau klik Tweet di bawah terlebih dahulu untuk membuka (unlock) link URL klip video 18SG di bawah:Di Malaysia, mereka (stesen televisyen Malaysia RTM, rujuk entri lepas di sini) memanggil raksasa-raksasa tak berhati perut ini (puak-puak Syiah) sebagai "tentera Syria" dan mereka juga panggil orang-orang yang kena campak dari atas bumbung sebagai "pemberontak"!

Di Malaysia juga, kita masih mempunyai Duta yang mewakili puak-puak Syiah ini, akan tetapi kita tidak membenarkan sesiapa pun untuk membantu orang-orang teraniaya yang telah dicampakkan dari atas bumbung ke atas tanah ini!

Adakah kita akan membuka mata kita setelah puak-puak Majusi Syiah (rujuk entri lepas di sini dan sini) mencampakkan kita dari tingkat atas bangunan KLCC ke atas tanah setinggi 88 tingkat bangunan tersebut?


Perangkap IED (booby Trap).Terbaru! Perangkap IED (rujuk gambar di atas) yang dibuat oleh mujahidin FSA telah membunuh 5 orang askar tali barut Assad dengan dua siri letupan yang dahsyat seperti bom C4! Allahuakbar! Sila lihat klip video di bawah:


Wallahua'lam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger