Searching...

Gula-gula Penyebab Kemandulan yang Berasal Dari Iran Diagihkan Ke Masjid Nabawi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Setelah solat Asar di masjid Nabawi, Madinah Al-Munawwarah, seorang lelaki Syiah Rafidhah yang menyamar sebagai perempuan dengan memakai jubah abaya dan berhijab, ditangkap oleh petugas keamanan Masjid Nabawi di dalam masjid itu di bahagian wanita, ketika sedang mengagih-agihkan gula-gula atau coklat yang berupa manisan kepada kanak-kanak perempuan dan gadis-gadis remaja di dalam Masjid Nabawi itu.

Gula-gula dan coklat (manisan) yang berasal dari Iran itu diyakini mengandungi sejenis bahan kimia yang boleh menyebabkan kemandulan dan boleh merosakkan organ pembiakan gadis-gadis remaja dan kanak-kanak perempuan secara kekal. Lelaki yang berjaya ditangkap itu ditemui membawa sejumlah besar manisan itu yang mengandungi bahan kimia yang berbahaya tersebut. Akhirnya lelaki tersebut mengakui akan perbuatan jahatnya itu.

Ini hanyalah salah satu daripada banyak serangan Syiah Rafidhah di Arab Saudi. Sebuah konspirasi besar yang sedang dirancangkan oleh puak-puak mereka untuk menembus benteng Arab Saudi dengan memasuki ke dalamnya lalu menyebarkan virus-virusnya. 

Gambar di atas menunjukkan lelaki Syiah Rafidhah yang sedang berusaha untuk melarikan diri ketika identitinya sudah diketahui ramai.

Sungguh betapa licik dan busuknya hati puak-puak Syiah Rafidhah. Mereka tidak berani menyerang dan membunuh kaum muslim Arab Saudi secara terus terang, lalu mencari jalan kelicikannya iaitu dengan membunuh generasi orang-orang [Sunni] secara perlahan-lahan dan tersembunyi. Tentunya yang berasa lebih terancam dan bahaya adalah dalam kalangan wanita-wanita dan anak-anak gadis yang berada di dalam Masjid Nabawi itu yang juga berasal dari seluruh pelosok dunia, termasuk dari Malaysia. 

Ini adalah modus operandi terbaru, setelah sejak berpuluh-puluh tahun yang lalu, Syiah Rafidhah dari Iran dan negara lainnya aktif mengedarkan dadah ke negara berpenduduk majoriti muslim [Sunni]. Sebelumnya telah banyak serangan dilakukan Syiah di beberapa wilayah Arab Saudi itu. Pelaku yang telah melakukan berbagai-bagai demo beberapa tahun lalu, juga adalah dalam kalangan Syiah Rafidhah.

Maka dengan itu, berhati-hatilah dengan Syiah Rafidhah, jangan mudah tertipu dan jangan mudah menerima apa-apa pun daripada mereka. Walau apa pun yang berasal daripada mereka baik ideologi, mahupun bantuan moral ataupun material, hakikatnya adalah racun pembunuh! Wallahua'lam. Sumber dari Syria Care.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Komen

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger