Searching...

Kasihan Betul Dengan Kaum-kaum Wanita Syiah Ini Khususnya Anak-anak Gadis Mereka

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Kasihan betul dengan kaum-kaum wanita Syiah ini. Khususnya anak-anak gadis mereka. Lihatlah betapa kejinya perbuatan terkutuk ajaran munafik Syiah ini...

Di Iraq, mereka telah memujuk kaum wanita di atas nama ulama' Syiah untuk menghantar mereka (kaum wanita) ke Syria atas tujuan kononnya sebagai penyediaan makanan, pembersihan, dan layanan kejururawatan bagi yang cedera khas untuk tentera Syiah yang berjuang disana. Apabila sampai disana, rupanya mereka telah dipaksa untuk berkahwin secara mut'ah dengan pihak tentera bagi memuaskan nafsu seks mereka.

Apabila kaum-kaum wanita tersebut pulang ke negara mereka, sesetengah mereka telah dibunuh oleh kaum keluarga mereka sendiri yang tidak dapat menerima jenayah kehormatan yang telah dilakukan sehingga menghilangkan maruah kaum wanita mereka itu. Padahal sebenarnya mereka telah dipaksa untuk melakukan perkahwinan Mut'ah dan kebanyakan daripada perempuan yang pulang dari sana (Syria) sedang hamil akibat perbuatan mut'ah tersebut. Kes ini sebenarnya telah ditentang oleh ahli bijak pandai daripada Syiah itu sendiri. 

Apa boleh buat? Ajaran Syiah yang mereka anuti itulah yang menghalalkan perkahwinan secara mut'ah. Tapi mereka sendiri juga yang menentang pelaksanaannya. Tak ke pelik namanya itu? Dunia oh dunia... Memang dasar munafik ajaran Syiah yang penuh dengan kepura-puraan hasil daripada ajaran [taqiyah] rekaan puak-puak mereka sendiri!

Berikut adalah paparan berita yang diambil dari sumber laman web, Free Syrian Army:

Iraq berkata mereka mengesan peningkatan yang luar biasa baru-baru ini yang dipanggil, "kehormatan" atau disebut undang-undang jenayah kehormatan yang telah merebak di Sadr City di timur Baghdad yang majoritinya penduduk Syiah.

Satu sumber di balai polis di bandar kecil Sadr, yang enggan namanya disiarkan, telah mencatat banyak kejadian pembunuhan kaum wanita di bawah rekod jenayah kehormatan. Sumber-sumber ada menyatakan bahawa kebanyakan daripada mereka menjadi mangsa hasil daripada kelangsungan mereka dari Syria, dan kebanyakan daripada mereka setelah dikesan ternyata mereka hamil.

Sumber itu dikaitkan dengan keseronokan hasil perkahwinan mereka antara pejuang Iraq militia Syiah, terutamanya daripada sepanduk Abu al-Fadl Abbas terdiri daripada militia Syiah Iraq dan Iran pada dasarnya, serta sukarelawan Arab dan ahli-ahli militia Amal Lubnan.

Sumber itu telah ditambah dengan siasatan terkumpul iaitu bahawa kebanyakan mangsa telah ditipu oleh ulama' Syiah dengan alasan akan menyokong pembela makam Sayeda Zainab di Syria di bawah slogan, "perang suci" di atas penyertaan mereka dalam jihad ini, dan terhad kepada penyediaan makanan, pembersihan dan layanan kejururawatan bagi yang cedera, tetapi ramai daripada mereka mendapati diri mereka tertipu untuk menyediakan khidmat seks bagi pejuang Syiah.

Wallahua'lam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger