Searching...

Pendedahan Rahsia Kenapa Syiah yang Merupakan Golongan Minoriti Dapat Memerintah Syria?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Pendedahan ini merupakan rahsia kenapa Syiah Nushairiyah di Syria ditukarkan kepada Syiah Alawiyah? Bagaimana pula Syiah yang mempunyai bilangan minoriti (terkecil) dapat memerintah Negara Syria yang mempunyai bilangan majoriti (terbesar) penduduk Sunni? Selain itu, ada rahsia-rahsia lain lagi yang belum terungkai dan juga belum anda ketahui, termasuklah yang mempunyai kaitannya dengan penjajahan Perancis suatu ketika dahulu. Klip video ini dibentangkan oleh Ustaz Mohamad Ismail. Jawatan beliau adalah Ketua Unit Kajian Syiah ISMA. Sila saksikan klip video berkenaan:

Bahagian 1: Daripada Nushairiyah kepada Alawiyah.Bahagian 2: Kenapa Basyar Assad Dapat Menjawat Presiden Syria?Wallahua'lam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Komen

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger