Searching...

Jurucakap Syiah Memberi Amaran Kepada Arab Saudi Bahawa Puak-puaknya Mahu Menyerang Mekah!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Berikut adalah kenyataan kurang ajar daripada puak-puak laknatullah [Hizbussyaiton]. Faiz Syakir merupakan salah seorang jurucakap Syiah [Hizbussyaiton] yang sedang bercakap secara langsung (LIVE) dalam sebuah acara tv di OTV.

"[Hizbussyaiton] tidak akan dapat dimusnahkan, ia merupakan pasukan yang paling kuat dalam kalangan negara-negara Arab, malah lebih kuat daripada seluruh peradaban di dunia dari segi ekonomi, kekuatan ketenteraan dan sosial." Sanggah Faiz Syakir dengan begitu bongkak.

Sambungnya lagi, "Apa lagi yang kamu semua hendak fikirkan? Kami tidak takut terhadap ancaman Bandar bin Sultan (yakni seorang putera raja Qatar yang mengancam untuk menyerang Basyar Al-Assad). Bahkan kami tidak takut kepada Arab Saudi sekalipun dengan segala kekuatannya bermula dari raja mereka sehinggalah rakyat mereka yang terakhir. Mereka fikir mereka itu siapa?"

"Jika mereka mengebom gunung Qasiun di Damaskus (tempat dimana kekuatan ketenteraan Basyar Assad berpusat dan mempertingkatkan secara maksimum), maka kami akan menyerang Mekah di depan mata kepala mereka sendiri!" Jelas Faiz Syakir dengan begitu angkuh.

Wartawan berkata, "Mekah? Bukankah itu tempat suci bagi mereka?"

Faiz Syakir berkata, "Biar saya bercakap. Saya tidak peduli dengan semuanya lagi. Ini adalah fakta, kami akan memusnahkan kota Mekah dan Madinah, dan juga Jeddah dan Riyadh dengan semua yang ada didalamnya yang tinggal di dalam kota-kota tersebut. Ini adalah fakta dan strategi kami. Kewujudan kami lebih penting daripada 'batu-batu' dan 'bukit-bukit' mereka."

Wartawan yang masih terpinga-pinga dalam keadaan terkejut berkata, "Siapa yang akan memusnahkan Mekah? Iran? Syria? [Hizbussyaiton]? Tempat itu adalah tempat suci bagi mereka!"

Faiz Syakir menjawab, "Saya tidak akan mengatakannya, tapi jika mereka mengancam kami, kami tahu bagaimana untuk membalas ancaman itu."

Berikut adalah klip video mengenai perbualan antara jurucakap [Hizbussyaiton] dengan wartawan mengenai rancangan jahat puak-puak [Hizbussyaiton] untuk memusnahkan kota Mekah dan Madinah. Ketahuilah bahawa rancangan-rancangan mereka itu telah pun dirancang oleh Dajjal apabila muncul pada akhir zaman nanti. Semoga kita dijauhkan dari segala malapetaka umat akhir zaman nanti.

Masihkah Syiah boleh dikatakan sebagai sebahagian daripada Islam setelah apa yang mereka telah perkatakan sebentar tadi? Mereka ada mengatakan bahawa diri mereka adalah lebih penting daripada batu-batu dan bukit-bukit yang ada di tempat suci tersebut. 

Apakah ada seorang Muslim yang akan menyusun rancangan dan strategi jahat untuk memusnahkan Ka'bah, Madinah dan membunuh kaum Muslimin seperti mana yang kaum Syiah rancangkan? Bincangkan...

Kami sebagai umat Islam akhir zaman tidak akan bersetuju terhadap ajaran mahupun fahaman Syiah untuk dijadikan sebahagian daripada ajaran umat Islam. 

Wallahua'lam. ‪Sumber dari #‎SyiahBukanIslam.‬

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa dengan membaca bahan-bahan ilmiah terbitan saya. Harap anda mendapat ilmu yang bermanfaat dan maklumat penting sedikit sebanyak ianya berguna dalam kehidupan anda.
Kalau anda rasa pandangan di dalam artikel ini ada percanggahan, kepincangan dan perlu diperbetulkan maka dipersilakan untuk berbincang dalam kotak komen di bawah.
Anda ingin tips-tips terbaru untuk kesedaran? Cuma klik di sini atau masukkan email anda di bawah untuk mendapatkan artikel terbaru dari blog ini terus ke email anda:

0 Comments:

Catat Ulasan

loading...
 
Copyright © 2016. Nukeufo89's Blog - Cara Islam - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger